Gert nygaardshaug

Skjermbilde+2019-03-26+kl.+17.49.44.jpg
 
 

Mellomrød gård. Tjøme. lørdag 3. august kl. 14.00.

Bokåret 2019 – Biblioteket popper opp der du minst venter det! Som på åpningen av Grønn Øy festivalen på Tjøme ! Her blir det et spennende forfattermøte med Gert Nygårdshaug.

Bokåret 2019 feires med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder. I tillegg til det du får oppleve på biblioteket, arrangeres i samarbeid med andre aktører alt fra forfattermøter til litterære konserter, foredrag og forestillinger som befinner seg i grenseland mellom litteratur, musikk og teater. Ønske er å gi deg litterære opplevelser som både berører, inspirerer og overrasker!

Kom og hør Gert Nygårdshaug på åpningen av Grønn Øy-festival!

Miljøet er gjennomgangstema i veldig mange av de nær 40 bøkene til Nygårdshaug. Forfatteren var tidlig ute med å skrive romaner om miljø og klimaproblematikk på slutten av 1980-tallet. Mino Aquiles Portoguesa vokser opp i Amazonas. Når industriherrer tar over landsbyen han bor i, hogger ned trær og dreper vennene og familien, flykter han. Traumene gjør at han vokser opp til å bli verdens mest ettersøkte miljø-terrorist. Slik begynner historien om Mino i «Mengele Zoo», som fortsetter i «Himmelblomsttreets muligheter» og «Afrodites basseng».

Gratis inngang
Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket

Foto: Fredrik Arff