Kattas Figurteater; "MER ENN TI TOMMELVOTTER"

 

I Kattas Figurteates forestilling: “Mer enn ti tommelvotter og andre varme vanter” møter publikum Tanta til Beate og bamsen hennes, Bjørnen Obstfelder. De bor i det lille høye gule huset som ligger på den andre siden av gata. Der sitter Tanta og samler på ord: på gamle og nye ord, på rare ord og fine ord og på sjeldne ord, for slike ord kan bli til dikt og rim og regler som hun kan gi videre til publikum. Og ordene finnes i dikt av William Shakespeare, Sigbjørn Obstfelder, André Bjerke, Ragnar Hovland, Roald Dahl, Arild Nyquist og mange andre. Diktene blir til små opptrinn med dukker som kommer flygende ut av Tantas store frakk. Overraskelsene tar ingen ende før forestilingen er nødt til å slutte.

Mer enn til tommelvotter passer best for barn fra 3 til 10 år.
Forestillingen varer i 30 minutter.

Mellomrød Gård. Søndag 4. aug. kl. 14.00

Fotograf; Espen Winther

 

Janne Lepperød