VERDEN ER STOR

 

MARTE WULFF OG MARTE VIKE ARNESEN.

MELLOMRØD GÅRD. 3. AUGUST KL. 12.30

På Grønn Øy festivalen 3. – 4. august har vi med oss MARTE WULFF, en anerkjent låtskriver og komponist i pop- og visesjangeren, med fem soloalbum, flere radiohits og to Spellemann-nominasjoner bak seg. Høsten 2018 utga hun singelen Verden er stor, som tar opp menneskers kompliserte forhold til miljø- og klimaproblematikken, og tok med dette steget inn i samfunnsdebatten. Musikkvideoen til låta ble nylig tatt ut til kortfilmfestivalen i Grimstad, regissert, filmet og klippet av fotograf MARTE VIKE ARNESEN.

Se; “Verden er stor” her.

Wulff og Vike Arnesen arbeider for tiden med et todelt musikalsk og filmatisk kunstprosjekt, hvor de undersøker hvordan vi kollektivt og individuelt må forholde oss til klimakrisen nå og i fremtiden. Hovedprosjektet "Øya", en eksperimentell og musikalsk sceneproduksjon med tilhørende plateutgivelse, og " Marte redder verden?", en kortfilm som følger den kunstneriske prosessen. Ved å kombinere musikk, drama, tekst, vitenskap og visuell kunst, vil Wulff og Vike Arnesen sette konstruktivt søkelys på jordens tilstand, drivkreftene bak og løsningene foran oss.

Du får smakebiter fra kunstprosjektet på åpningen, og kommer du før åpningen får du anledningen til å være med på workshop med klimaduoen.

MarteogMarte-_Bilde_mai2019_4.jpg
 
Janne Lepperød