KUNSTUTSTILLING - INGERID OG TANJA KUITERS

 

Kunstforeningen Verdens Ende. 3- 4 august . 13.00 - 17.00

Ingerid og Tanya Kuiters skal stille ut på Verdens Ende Kunstforening - også som del av Grønn Øy festivalen.

Ingerid og Tanya Kuiters er begge anerkjente kunstnere, Ingerid Kuiters er født 19 juli 1939 i Sandefjord og ble tildelt Vestfolds fylkes kunstpris i 2000. Hun er glad i og bruke gamle dører, vaskebrett og brødspader som hun maler sine bilder på, hun henter ideer til motiver og dekor dirkete fra det hun har funnet.  Hun gjennomfører på en slik måte at de skikkelser, dyr, planter og vekster som inngår i komposisjonene gjerne får en surrealistisk undertone.Håndverk og design er to sider av en bruksgjenstand. Inspirasjonen finner hun i fagets lange historie, i materialenes uendelige muligheter og med et blikk i hva som rører seg i tiden.  

Ingerid Kuiters - que sera sera

Les mer her

 

Tanya Kuiters

Tanya har hatt en rekke utstillinger opp igjennom årene. Hun er opptatt av at keramikken hun lager skal fungere visuelt og i bruk.

Tanja Kuiters keramikkverksted for barn…… mer info kommer.

Janne Lepperød