GERT NYGAARDSHAUG

MELLOMRØD GÅRD. LØRDAG 3.AUGUST KL. 14.00

 

Bokåret 2019 feires med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder. I tillegg til det du får oppleve på biblioteket, arrangeres i samarbeid med andre aktører alt fra forfattermøter til litterære konserter, foredrag og forestillinger som befinner seg i grenseland mellom litteratur, musikk og teater. Ønske er å gi deg litterære opplevelser som både berører, inspirerer og overrasker!

Kom og hør Gert Nygårdshaug på åpningen av Grønn Øy-festival!

Miljøet er gjennomgangstema i veldig mange av de nær 40 bøkene til Nygårdshaug. Forfatteren var tidlig ute med å skrive romaner om miljø og klimaproblematikk på slutten av 1980-tallet. Mino Aquiles Portoguesa vokser opp i Amazonas. Når industriherrer tar over landsbyen han bor i, hogger ned trær og dreper vennene og familien, flykter han. Traumene gjør at han vokser opp til å bli verdens mest ettersøkte miljø-terrorist. Slik begynner historien om Mino i «Mengele Zoo», som fortsetter i «Himmelblomsttreets muligheter» og «Afrodites basseng».

Gratis inngang
Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket

Foto: Fredrik Arff

 
Skjermbilde 2019-03-26 kl. 17.49.44.png
Janne Lepperød