GRØNN ØY FESTIVALMARKED

 

Tjøme sentrum. Lørdag 3. august. kl. 10.00 - 17.00

Grønn Øy Festival har som mål å spre kunnskap og motivasjon for en bærekraftig endring. Vi ønsker å vise nye og innovative miljøløsninger som kan gi inspirasjon. Og vi ønsker å vise hva som gjøres i stort og smått i det lokale næringslivet. Det viktige er at vi kan inspirere hverandre til å ta enda noen grønne skritt. 

Festivalmarkedet vil bestå av salgsboder for miljøvennlige varer og tjenester, demoboder som viser fram miljøvennlig teknologi og muligheter for miljøvennlige valg og det vil være infostander knyttet til natur, miljøvern og bærekraft. 

Det vil være en festivalcafe, en infostand for hele festivalen og det vil være en grønn postkasse hvor hver og en kan sende sitt miljøønske direkte til statsministeren og ordføreren i Færder kommune. 

 
Janne Lepperød